Testování lyží na Kraličáku

Díváte se po nových lyžích a nejste si jistí, které vybrat? Přijeďte 15.1. za námi na Kraličák!

Výběr nových lyží možná je legrace, ale rozhodně to není žádná hračka. My to víme, proto jsme pro vás přichystali kromě kvalifikovaných a proškolených prodejců, kteří dokáží poradit každému, i testování lyží.

 

Tentokrát pro vás máme připraveny značky ve spolupráci s Expert Pointem - Atomic a Salomon. Právě díky Expert Pointu si budete moct na vlastní kůži vyzkoušet to nejlepší, co tyto značky nabízí. A navíc vám je přichystá tým, který ví o všem, co se v moderním lyžování děje.

Jestli si říkáte, že jsme víc než optimističtí, když je skoro všude jaro, tak máte možná pravdu. My ale situaci a počasí sledujeme bedlivěji, než hladový pes svou misku, stejně jako všechny areály a nadšení lyžaři. Zatím to vypadá nadějně. Samozřejmě v případě, že sněhu nebude v neděli dost, testování se pokusíme přesunout.

Tak si to pojďme shrnout!

Co? Testování lyží Atomic a Salomon.

Kdy? V neděli, 15.1. od 8:30 do 15:00.

Kde? Na Kraličáku.

Co s sebou? 2 doklady totožnosti a dobrou náladu.

Podmínky sledujeme a nejnovější informace budeme hlásit na sociálních sítích, tak nás sledujte a naplánujte si na neděli výlet. Přijeďte si vyzkoušet lyže, na kterých jezdí legendy alpského lyžování.